I've got my Ship - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Cindy Nijs - WaarBenJij.nu I've got my Ship - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Cindy Nijs - WaarBenJij.nu

I've got my Ship

Blijf op de hoogte en volg Cindy

11 Januari 2013 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Vrijdag: Vandaag is het DE GROTE DAG ik heb mijn schip gekregen!! Ik ben nu vrij het hele weekend en moet alleen maandag nog naar school en dan vertrek ik Dinsdag ochtend om 11.00 naar de Dominicaanse republiek. Ik weet nog niet precies waar ik heen gaan maar tot nu toe weet ik het volgende:
16-1 Dominica
17-1 St.Lucia
18-1 Bridgetown (Barbados)
20-1 St.John’s (Antiqua)
21-1 St.Maarten
23-1 St.Vincent
24-1 St.George’s (Grenada)

Ik moet nog even uitzoeken waar ik voor de rest heen zal gaan maar dat horen jullie zo snel mogelijk van me. Sorry dat ik nu pas iets op me blog zet maar het internet is hier niet echt goed, soms alleen op me telefoon of alleen op me laptop, maar gelukkig werkt me skype wel. Vanavond afscheid nemen van de meisjes die weg gaan morgen en morgen eindelijk weer lekker uitslapen. Nja ik ga er wel beetje op tijd uit want dan kan ik misschien eindelijk is echt engels ontbijten, omdat we normaal zo vroeg weg moeten hebben ze alleen maar brood en Yoghurt. Daarna ga ik met me kamergenootjes een dagje naar London. Sara haar zus woont in London dus ze weet vast de weg in Londen;)
Ik ga nu even uitzoeken waar ik allemaal naar toe ga in deze 9 maanden, zodat jullie een datum kunnen uitzoeken om te komen haha. Oja me schip heet trouwens P&O Ventura. Amy, Tracy en Danielle vertrekken morgen. Tracy en Danielle naar Maimi en Amy naar St.Lucia, ze komen allemaal in het begin in de caribbean dus misschien kom ik ze daar nog tegen, dat zou echt leuk zijn.
Fijn weekend allemaal en veel plezier vanavond met 25+ (doe maar een dansje voor me)
Love you all

• 12 Januari 2013 - 19:33

Manuela:

Klinkt goed, op naar het mooie weer en parelwitte stranden. Have fun! en werkse!

• 13 Januari 2013 - 01:58

Cindy De Nijs:

Dankjewel Manuela! komt helemaal goed, ik hou je op de hoogte;)

• 13 Januari 2013 - 18:30

Marjo:

Hoi Cin, heb even naar de Ventura gekeken. Ziet er schitterend uit.
    Iets van 3000pax aan boord....
    Lekker naar het zonnetje en hele mooie eilanden...
    Hele goede reis gewenst en lots of succes!!!!!!! Xx

• 14 Januari 2013 - 17:33

Ine Van Dullemen:

Hoi Cindy,

Heb onder het verkeerde kopje mijn tekst geschreven , tja de leeftijd he lopen wat achter met het beheersen van een PC. Lees ffen onder het reiverslag van YMCA . Volgende keer snap ik hoe het werkt.

Dikke knuffel . Ine.

• 19 Januari 2013 - 15:20

Gerard De Nijs:

Leuk dat je zo'n reis maakt met zovele bestemmingen en dan nog werken ook. Ik hoop voor je dat er nog genoeg vrije tijd overblijft om te passagieren. Ik blijf je volgen. Have a nice trip.
    Groetjes van (ome) Gerard en (Tante) Magda.