Barbados - Reisverslag uit Barbados, Barbados van Cindy Nijs - WaarBenJij.nu Barbados - Reisverslag uit Barbados, Barbados van Cindy Nijs - WaarBenJij.nu

Barbados

Blijf op de hoogte en volg Cindy

18 Januari 2013 | Barbados, Barbados

Vandaag in Barbados: geen ontbijt, omdat het schijnbaar zo is dat als er nieuwe toeristen komen wij 24 uur niet in hun gebied mogen eten vanwege ziektes. Snap het ook niet zo goed maar dat betekent dat we in de mes moeten eten waar al de andere crew leden eten en dat is echt heel heel vies.
Het is dat je niet even van het schip af kan om beter eten te halen anders zou ik het zo doen. Bah bah
Vandaag is het dus de dag dat er nieuwe passagiers komen want betekent dat we spa tour moeten doen, om iedereen te laten zien waar de spa is en te vertellen wat we allemaal doen. Het was alleen beetje een rare dag, omdat er maar de helft van de mensen die nieuw moesten komen er maar waren want de rest van de vluchten waren geannuleerd. Wat dus betekende dat sommige mensen die eigenlijk moesten vertrekken vandaag nog een dagje extra moeten blijven. En het hele schip dus in barbedos blijft tot de rest van de passagiers gearriveerd zijn. Wat totaal geen probleem was want was de dag erna een halve dag vrij dus zijn met ze alle op stap geweest. Zijn achteraf nog gaan nachtzwemmen;p Vandaag kwam er trouwens een man van Steiner, omdat het schijnbaar een hele tijd niet goed is gegaan met de spa dus het weer een beetje opgekrikt moet worden. voordat ik kwam zijn er een hoop meiden ontslagen. Het is wel grappig hoe snel het gaat dat mensen je naam weten, word je in eens geroepen en weet je niet wie het is. Kan die namen van hun ook echt allemaal nog niet onthouden. Vandaag introductie 2 gehad van de veiligheid. Oja wat super raar was: ik liep van de trap af in die discotheek waar we waren in Barbedos en ik viel bijna want dacht he zijn nogal veel golven maar dat kan helemaal niet aangezien we aan land zijn. Je lichaam is al beetje aan het wennen aan de bewegingen dus zodra je aan land ben ben je automatisch nog een beetje aan het wiegen. Met slapen is dat wel heerlijk trouwens want je valt binnen 5 min als een blok in slaap.